20.01.2020

  • Στη σύνοδο, θα κριθεί η τοποθέτηση των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έναντι των τουρκικών παραβιάσεων στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και των απειλών σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

  • Η θέση των Ευρωπαίων Εταίρων και πώς θα εκφρασθεί ήταν το κυρίαρχο θέμα των επαφών, του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη στο Λουξεμβούργο.

  • Σήμερα, στο πλαίσιο του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων, οι υπουργοί Εξωτερικών θα συζητήσουν περαιτέρω το θέμα στο κεφάλαιο για τα συμπεράσματα διεύρυνσης, όπου αναμένεται να συμπεριληφθεί ειδική παράγραφος για την τουρκική συμπεριφορά.

  • Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου δήλωσε στο ΡΙΚ, ότι η Τουρκία πλήττει και τον ευρωπαϊκό ενεργειακό διάδρομο για εναλλακτική τροφοδοσία της και θα βρεθεί πλέον αντιμέτωπη με την Ευρώπη.

18/06/19 08:58

Επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία επιθυμεί η Λευκωσία

Στη σύνοδο, θα κριθεί η τοποθέτηση των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έναντι των τουρκικών παραβιάσεων στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και των απειλών σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η θέση των Ευρωπαίων Εταίρων και πώς θα εκφρασθεί ήταν το κυρίαρχο θέμα...

rikNews ·

Επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία επιθυμεί η Λευκωσία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook