27.05.2022

  • Η Τελετή Αναγόρευσής του, που είναι ανοικτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, στις 7:00 μ.μ., στην Αίθουσα 010, του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων, στην Πανεπιστημιούπολη.

  • Αμέσως μετά την προσφώνηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητή Τάσου Χριστοφίδη θα ακολουθήσει παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμώμενου από τον Καθηγητή του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, Σπυρίδωνα Σφενδουράκη.

  • Ο τιμητικός τίτλος του Επίτιμου Διδάκτορα απονέμεται στον κ. Χατζηκυριάκου ως αναγνώριση του πολυδιάστατου επιστημονικού και πνευματικού του έργου.

  • Η Τελετή θα ολοκληρωθεί με την αντιφώνηση του τιμώμενου Γεώργιου Χατζηκυριάκου, και ομιλία του με θέμα, Σύντομη αναδρομή στη μελέτη της χλωρίδας της Κύπρου.

08/04/19 21:28

Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κύπρου θα αναγορευθεί ακαδημαϊκός Γεώργιος Ν. Χατζηκακού

Ο Ακαδημαϊκός Γεώργιος Ν. Χατζηκυριάκου αναγορεύεται σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η Τελετή Αναγόρευσής του, που είναι ανοικτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, στις 7:00 μ.μ., στην...

ΠαιδείαNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook