26.01.2021

  • Οι Αμερικανοί ήρωες νίκησαν τους Ναζί, εκθρόνισαν τους φασίστες, ανέτρεψαν τους κομμουνιστές, έσωσαν τις αμερικανικές αξίες, υπερασπίστηκαν τις αμερικανικές αρχές και κυνήγησαν τους τρομοκράτες στα πέρατα της γης, είπε ο Πρόεδρος Τραμπ.

  • Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο της ομιλίας που έκανε την προηγούμενη μέρα στο Όρος Ράσμορ έκανε επίση κατά των διαδηλωτών.

  • Τώρα, βρισκόμαστε στη διαδικασία να νικήσουμε τη ριζοσπαστική αριστερά, τους μαρξιστές, τους αναρχικούς, τους ταραχοποιούς, τους πλιατσικολόγους και τους ανθρώπους που σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα για το τι κάνουν, ανέφερε.

  • Ας μην γελιόμαστε, αυτή η αριστερή πολιτιστική επανάσταση έχει σχεδιαστεί για να ανατρέψει την αμερικανική επανάσταση, είπε.

05/07/20 11:44

Επίθεση Τραμπ κατά των διαδηλωτών στις ΗΠΑ στην ομιλία του για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας

Ο Πρόεδρος Τραμπ που υστερεί σε όλες τις δημοσκοπήσεις από 10-15 ποσοστιαίες μονάδες, από τον δημοκρατικό του αντίπαλο στις 3 Νοεμβρίου,  πρώην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σε μια ομιλία που χαρακτηρίστηκε «βαθιά διχαστική», συνέκρινε τον πόλεμο των ΗΠΑ κατά των Ναζί...

rikNews ·

Επίθεση Τραμπ κατά των διαδηλωτών στις ΗΠΑ στην ομιλία του για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook