08.08.2020

  • Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23.15 κι ενώ 68χρονη κάτοικος Λεμεσού επέστρεφε πεζή στην οικία της, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με άσπρο μαντήλι.

  • Η 68χρονη, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές στα χέρια και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, πήρε εξιτήριο.

  • Από περαιτέρω εξετάσεις, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 57χρονου κατοίκου Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

  • Από τις αστυνομικές εξετάσεις, που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι για να διαφύγει, ο δράστης επιβιβάστηκε στη θέση του συνοδηγού, μονοκάμπινου οχήματος, χρώματος γαλάζιου, το οποίο φέρεται να τον ανέμενε σε κοντινή απόσταση.

03/07/20 13:02

Επίθεση και ληστεία 68χρονης στη Λεμεσό, συνελήφθη 57χρονος

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23.15 κι ενώ 68χρονη κάτοικος Λεμεσού επέστρεφε πεζή στην οικία της, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με άσπρο μαντήλι. Ο δράστης φέρεται να κτύπησε την 68χρονη και να την έριξε στο έδαφος, ενώ...

rikNews ·

Επίθεση και ληστεία 68χρονης στη Λεμεσό, συνελήφθη 57χρονος

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook