25.03.2019

  • Κρατάς πατημένο το δάκτυλο επάνω στο μήνυμα που σε ενδιαφέρει και τότε ανάμεσα στις επιλογές εμφανίζεται και το Remove for Everyone.

  • Με απλά λόγια, από χθες μπορείς να πάρεις πίσω όποιο μήνυμα έστειλες στο Messenger και μετάνιωσες, χωρίς να προλάβει να το δει ο παραλήπτης.

  • Εάν το επιλέξεις μέσα στο χρονικό παράθυρο, τότε θα διαγραφεί από τη συνομιλία και των δύο χρηστών και θα είναι σαν να μην εστάλη ποτέ.

  • Με το Delete μπορούσαμε απλώς να διαγράψουμε το μήνυμα από τη δική μας πλευρά, του αποστολέα, ενώ ο παραλήπτης μπορούσε ακόμη να το βλέπει.

08/02/19 10:35

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Επιτέλους το Messenger εφάρμοσε τη λειτουργία που περιμέναμε για καιρό

Χαρούμενες φατσούλες και χειροκροτήματα σε όλο τον πλανήτη. Για την εν λόγω λειτουργία ακούμε εδώ και περίπου ένα χρόνο, σε βαθμό που πιστέψαμε πως ήταν και αυτό μία φήμη, όπως η δημιουργία του dislike, ωστόσο έπειτα από μία δοκιμαστική περίοδο, ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε...

City Freepress ·

Επιτέλους το Messenger εφάρμοσε τη λειτουργία που περιμέναμε για καιρό

City Freepress

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook