27.06.2022

  • Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχαν ανοίξει για λίγες εβδομάδες μόνο για τους μαθητές της 1ης και 6ης δημοτικού, με το 56% των παιδιών αυτών των ηλικιών να επιστρέφουν στα θρανία.

  • Με τους γονείς να ανησυχούν ο Υπουργός Παιδείας Γκάβιν Γουίλιαμσον δήλωσε ότι η επιστροφή των παιδιών στο σχολείο δεν είναι απαραίτητη μόνο για την εκπαίδευσή τους αλλά και για τη γενικότερη ανάπτυξη και υγεία τους.

  • Τα σχολεία στη Σκωτία έχουν αρχίσει τα μαθήματα της νέας περιόδου από τις 11 Αυγούστου και στη Βόρεια Ιρλανδία από την περασμένη εβδομάδα, καθώς τα ζητήματα εκπαίδευσης υπάγονται στη δικαιοδοσία των τοπικών αποκεντρωμένων κυβερνήσεων.

  • Εν τω μεταξύ, έρευνα του Εθνικού Ιδρύματος Εκπαιδευτικών Ερευνών διαπίστωσε ότι στο 98% των σχολείων οι μαθητές απέχουν κατά μέσο όρο τρεις μήνες από εκεί που θα έπρεπε να βρίσκονται στη διδακτέα ύλη.

01/09/20 11:36

Επιστροφή στα θρανία για μαθητές σε Αγγλία και Ουαλία

Τα σχολεία είχαν κλείσει την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου λόγω κορονοϊού. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχαν ανοίξει για λίγες εβδομάδες μόνο για τους μαθητές της 1ης και 6ης δημοτικού, με το 56% των παιδιών αυτών των ηλικιών να επιστρέφουν στα θρανία. Οι διευθύνσεις...

rikNews ·

Επιστροφή στα θρανία για μαθητές σε Αγγλία και Ουαλία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook