19.02.2020

  • Η νέα ηγέτιδα των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, ωστόσο, αποφάσισε να επισημοποιήσει την τάση υπέρ της ανάκλησης του Άρθρου 50 που είχε ενεργοποιήσει στις 29 Μαρτίου 2017 η Τερέζα Μέι.

  • Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, το Σάββατο, η κα Σουίνσον παρουσίασε στους συνέδρους τον νεότερο βουλευτή του κόμματος, τον πριν από λίγους μήνες διεκδικητή της ηγεσίας του Συντηρητικού Κόμματος Σαμ Τζίμα.

  • Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παλέψουμε για τη θέση μας στην Ευρώπη και για να σταματήσουμε εντελώς το Brexit, είπε στους συνέδρους η 39χρονη πολιτικός.

  • Ο 43χρονος πρώην υφυπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Μέι προσχώρησε στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες μετά από τη διαγραφή του από τους Τόρις, μαζί με ακόμα 20 βουλευτές, λόγω της εναντίωσής του στο no deal.

16/09/19 10:04

Επισήμως υπέρ της ακύρωσης του Brexit οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες

Μέχρι προ ολίγων εβδομάδων το κόμμα τασσόταν υπέρ του δεύτερου δημοψηφίσματος, στο οποίο θα στήριζε την παραμονή στην ΕΕ. Η νέα ηγέτιδα των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, ωστόσο, αποφάσισε να επισημοποιήσει την τάση υπέρ της ανάκλησης του Άρθρου 50 που είχε ενεργοποιήσει στις...

rikNews ·

Επισήμως υπέρ της ακύρωσης του Brexit οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook