23.08.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Τόνισε επίσης ότι στο πλαίσιο των αντιδράσεων της Λευκωσίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα απευθύνει επιστολή διαμαρτυρίας προς την Πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέϊ.

  • Το πρωί, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου χαρακτήρισε ατόπημα τη δήλωση του Υπουργού Ευρώπης της Βρετανίας Άλαν Ντάνκαν.

  • Ο κύριος Προδρόμου επεσήμανε ότι η παρέμβαση Ντάνκαν δυσκολεύει τις κυπρο-βρετανικές σχέσεις, σε μια περίοδο που η Λευκωσία στήριξε το Λονδίνο, στην περιπέτεια που διέρχεται, λόγω του Brexit.

  • Τόνισε ότι η Βρετανία, ως εγγυήτρια δύναμη, οφείλει να αναγνωρίζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

15/05/19 13:33

Επίσημο διάβημα ΥΠΕΞ - επιστολή ΠτΔ στη Μέι

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου δήλωσε ότι ο Ύπατος Αρμοστής της Βρετανίας στην Κύπρο, κλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την απαράδεκτη αναφορά Ντάνκαν, ως επίσης και την τοποθέτηση του Foreign Office για το θέμα της ΑΟΖ. Τόνισε...

rikNews ·

Επίσημο διάβημα ΥΠΕΞ - επιστολή ΠτΔ στη Μέι

rikNews

Εκπρόσωπος: Ατόπημα η δήλωση Ντάνκαν

Μιλώντας το πρωί στο Τρίτο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου τόνισε ότι η τοποθέτηση Ντάνκαν είναι αντίθετη προς το διεθνές δίκαιο και σε καμία περίπτωση δεν απηχεί την επίσημη θέση του Λονδίνου, όπως αυτή έχει πρόσφατα εκφραστεί και από την πρωθυπουργό Τερέζα...

rikNews ·

Εκπρόσωπος: Ατόπημα η δήλωση Ντάνκαν

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook