10.04.2020

  • Μιλώντας στην ίδια εφημερίδα, ο υπουργός Οικονομικών και Οικονομίας της Γαλλίας, Μπρούνο Λε Μερ, έστειλε το μήνυμα ότι ουδεμία απειλή κατά της Κυπριακής και Ελληνικής κυριαρχίας, θα γίνει αποδεκτή.

  • Εξάλλου, σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο,ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας ανέφερε πως ο εκνευρισμός του Ταγίπ Ερντογάν δεν προκαλεί καμία απορία.

  • Εξήγησε ότι η Ελλάδα ασκεί ενεργητική εξωτερική πολιτική και διατηρεί στενούς δεσμούς με τα κράτη της ανατολικής Μεσογείου, σε αντίθεση με την Τουρκία η οποία έχει προβλήματα σχεδόν με όλες τις χώρες.

  • Ο κύριος Δένδιας, τόνισε παράλληλα, ότι η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να περιφρουρεί τη διεθνή νομιμότητα, τα συμφέροντά της, την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή της Μεσογείου.

26/01/20 14:03

Επικρίσεις για τις παράνομες τουρκικές ενέργειες

Μιλώντας στην ίδια εφημερίδα, ο υπουργός Οικονομικών και Οικονομίας της Γαλλίας, Μπρούνο Λε Μερ, έστειλε το μήνυμα ότι ουδεμία απειλή κατά της Κυπριακής και Ελληνικής κυριαρχίας, θα γίνει αποδεκτή. Εξάλλου, σε συνέντευξή του στον "Ελεύθερο Τύπο",ο υπουργός Εξωτερικών της...

rikNews ·

Επικρίσεις για τις παράνομες τουρκικές ενέργειες

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook