03.07.2020

  • Στο επίπεδο των δήμων, ο Κώστας Μπακογιάννης επικράτησε με μεγάλη διαφορά στον Δήμο της Αθήνας, καταγράφοντας ποσοστό 65,24% έναντι του ανθυποψηφίου του Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος έλαβε ποσοστό 34,76%.

  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προέβη σε δηλώσεις, σημειώνοντας ότι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν μια μάχη πολιτικού πολιτισμού και υπερασπίστηκαν τις ιδέες τους με δυναμισμό και αξιοπρέπεια.

  • Συγχαίροντας όλους τις εκλεγέντες Περιφερειάρχες και Δημάρχους, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι θα πρέπει τώρα όλοι να αγωνιστούν για να κάνουν καλύτερες τις πόλεις και τις περιφέρειες, τις τοπικές κοινωνίες.

  • Σχολιάζοντας τα ιδιαίτερα θετικά για τη Νέα Δημοκρατία αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι ο χάρτης της Ελλάδας βάφτηκε και σήμερα γαλάζιος.

03/06/19 07:20

Επικράτηση ΝΔ σε δήμους και περιφέρειες στις εκλογές στην Ελλάδα

Στο επίπεδο των δήμων, ο Κώστας Μπακογιάννης επικράτησε με μεγάλη διαφορά στον Δήμο της Αθήνας, καταγράφοντας ποσοστό 65,24% έναντι του ανθυποψηφίου του Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος έλαβε ποσοστό 34,76%. Στον Δήμο Θεσσαλονίκης, εξελέγη ο ανεξάρτητος υποψήφιος Κωνσταντίνος...

rikNews ·

Επικράτηση ΝΔ σε δήμους και περιφέρειες στις εκλογές στην Ελλάδα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook