21.11.2019

  • Από το απόγευμα και έπειτα πρέπει να περιμένουμε πολύ πιο έντονα φαινόμενα από το βαρομετρικό χαμηλό Ευρυδίκη που πλήττει από χθες την περιοχή μας, καθώς αναμένονται ισχυρότεροι άνεμοι, έντονες βροχές και καταιγίδες.

  • Να σημειώσουμε ότι οι πιο πάνω προειδοποιήσεις έχουν εκδοθεί από το kitasweather και δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τις επίσημες ανακοινώσεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου.

  • Από τους πολύ ισχυρούς έως θυελλώδεις ανέμους, οι κίνδυνοι που υπάρχουν είναι η αποκοπή και το ξερίζωμα δέντρων, καθώς και η αποκόλληση αντικειμένων που μπορεί να προκαλέσουν ζημιές και τραυματισμούς.

  • Η Μετεωρολογική Υπηρεσία, ωστόσο, έχει εκδώσει από πλευράς τις κίτρινη προειδοποίηση και στα φαινόμενα των ανέμων και στα φαινόμενα των βροχοπτώσεων που αναμένονται τις επόμενες ώρες.

15/01/19 14:27

Επιδεινώνεται το φαινόμενο «Ευρυδίκη» το απόγευμα

Πολύ πιο έντονα τα φαινόμενα που ακολουθούν σύμφωνα με το kitasweather.com. Από το απόγευμα και έπειτα πρέπει να περιμένουμε πολύ πιο έντονα φαινόμενα από το βαρομετρικό χαμηλό «Ευρυδίκη» που πλήττει από χθες την περιοχή μας, καθώς αναμένονται ισχυρότεροι άνεμοι, έντονες...

City Freepress ·

Επιδεινώνεται το φαινόμενο «Ευρυδίκη» το απόγευμα

City Freepress

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook