29.09.2020

  • Θασυμμετάσχουν πέντε μέλη της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής και συγκεκριμένα οι Γεώργιος Νικολόπουλος, Πέτρος Καραγιάννης, Πέτρος Αγαθαγγέλου, Λεόντιος Κωστρίκης και Μάριος Πάνος καθώς και η Διευθύντρια Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, Ελισάβετ Κωνσταντίνου.

  • Ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την σταδιακή διάνοιξη των οδοφραγμάτων, αναλόγως της επιδημιολογικής κατάστασης, θα έχουν τα μέλη της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Υγεία.

  • Χθες ο Πέτρος Καραγιάννης είχε εκφράσει την ελπίδα ότι θα υπάρξει θετικό και εποικοδομητικό κλίμα, ώστε να καταστεί εφικτό να προσδιοριστεί,εάν η εικόνα που παρουσιάζει το κατοχικό καθεστώς,ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

  • Τόνισε επίσης ότι η επιστημονική συμβουλευτική επιτροπή θέλει να γνωρίζει ποιά μέτρα θα λάβει η τουρκοκυπριακή πλευρά για να αποτρέψει την εισαγωγήκρουσμάτωνκορονοϊού από την Τουρκία.

01/06/20 16:59

Επί τάπητος η σταδιακή διάνοιξη των οδογφραγμάτων

Ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την σταδιακή διάνοιξη των οδοφραγμάτων, αναλόγως της επιδημιολογικής κατάστασης, θα έχουν τα μέλη της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Υγεία. Η συνεδρία της επιτροπής θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στις δύο μετά το μεσημέρι σήμερα...

rikNews ·

Επί τάπητος η σταδιακή διάνοιξη των οδογφραγμάτων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook