17.09.2019

  • Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των Δήμων Αγίας Νάπας, Παραλιμνίου, Σωτήρας και Δερύνειας και των Κοινοτικών Συμβουλίων Αυγόρου, Δάσους Άχνας, Λιοπετρίου, Φρενάρου και Αγίου Γεωργίου Αχερίτου.

  • Ο Υπουργός ενημέρωσε ότι το Τμήμα Περιβάλλοντος έχει ήδη πραγματοποιήσει επιτόπιες επισκέψεις σε προτεινόμενους χώρους κατασκευής Πράσινων Σημείων στα όρια των πιο πάνω Δήμων και Κοινοτήτων.

  • Κατά τη συνάντηση διαπιστώθηκε η επείγουσα ανάγκη για κατασκευή νέων Πράσινων σημείων, τα οποία θα συμβάλουν στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων προσφέροντας εναλλακτικές λύσεις προς τους κατοίκους της περιοχής.

  • Οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών εξέφρασαν την έντονη επιθυμία τους να κατασκευαστούν το συντομότερο δυνατό τα Πράσινα Σημεία, διαβεβαιώνοντας ότι τα όποια προβλήματα προκύψουν θα αντιμετωπιστούν.

24/05/19 18:03

Επεκτείνεται το δίκτυο Πράσινων Σημείων

Σε γραπτή ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας αναφέρεται ότι μιλώντας στη συνάντηση ο κ. Καδής είπε ότι «λαμβάνοντας υπόψη ότι η περιοχή της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου δεν διαθέτει κανένα Πράσινο Σημείο, το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, σε...

rikNews ·

Επεκτείνεται το δίκτυο Πράσινων Σημείων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook