26.01.2021

  • - Η Βουλή των Αντιπροσώπων παρέλειψε να καταργήσει (ως θα έπρεπε) προγενέστερες ημεδαπές διατάξεις, όπως αυτές του περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμου, που δεν εξομοιώνουν τους έκτακτους με τους δημόσιους υπαλλήλους.

  • - Η Διοίκηση παραλείπει να αφήνει ανεφάρμοστες όλες τις εθνικές νομικές διατάξεις που είναι ασύμβατες με το Ενωσιακό Δίκαιο.

  • - Η εξίσωση αυτή θα πρέπει να περιλαμβάνει τα δικαιώματα και υποχρεώσεις που προσδιορίζουν συγκεκριμένη σχέση εργασίας και περιλαμβάνουν οικονομικές παροχές και την αντιμετώπιση του υπαλλήλου κατά την εξέλιξη της σταδιοδρομίας του.

  • Παρακαλούμε για την καταλυτική παρέμβασή σας, ώστε να κατατεθεί χωρίς (άλλη) καθυστέρηση, νομοσχέδιο για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος που, όπως γνωρίζετε, απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους.

10/06/20 11:23

Επανέρχεται η Συντεχνία Ισότητα με την πρόταση της για μονιμοποίηση των αορίστου-Επιστολή στον ΥΠΟΙΚ

Υπουργό Οικονομικών Αξιότιμε κύριε Πετρίδη, Θέμα: Προτάσεις νόμου για μετατροπή των εργαζομένων αορίστου χρόνου σε δημοσίους υπαλλήλους Αναφερόμαστε στο πιο πάνω θέμα, το οποίο παρέμεινε σε εκκρεμότητα ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού...

rikNews ·

Επανέρχεται η Συντεχνία Ισότητα με την πρόταση της για μονιμοποίηση των αορίστου-Επιστολή στον ΥΠΟΙΚ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook