22.01.2020

  • Οι συγκεκριμένες θέσεις επαναδιατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων που είχε χθες στη ρωσική πρωτεύουσα, ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών, Τάσος Τζιωνής, με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Γκρούσκο.

  • Παράλληλα, επανέλαβε την πλήρη στήριξή της στα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας για αξιοποίηση των φυσικών πόρων εντός των θαλάσσιων ζωνών της.

  • Επιπρόσθετα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη γεωπολιτική κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και συζητήθηκε η εισβολή της Τουρκίας στη Συρία, ως επίσης και το μεταναστευτικό.

  • Κατά τη συνάντηση, επαναβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο των διμερών σχέσεων Κύπρου - Ρωσίας και συμφωνήθηκε η περαιτέρω ενίσχυση και εμβάθυνσή τους, αλλά και η διεύρυνση των τομέων συνεργασίας των δυο χωρών.

15/10/19 12:24

Επαναβεβαίωση στήριξης της Κύπρου από Μόσχα

Παράλληλα, επανέλαβε την πλήρη στήριξή της στα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας για αξιοποίηση των φυσικών πόρων εντός των θαλάσσιων ζωνών της. Οι συγκεκριμένες θέσεις επαναδιατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων που είχε χθες στη ρωσική πρωτεύουσα,...

rikNews ·

Επαναβεβαίωση στήριξης της Κύπρου από Μόσχα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook