02.03.2021

  • Μιλώντας στο ΤΡΙΤΟ, ο κύριος Νεοφύτου προειδοποίησε ότι ενδεχόμενη υποβάθμιση της οικονομίας θα προκαλέσει κόστος δισεκατομμυρίων ευρώ.

  • Τόνισε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά και ο ίδιος θα έχουν διαβουλεύσεις με αυτούς με τους οποίους υπάρχει η δυνατότητα συνεννόησης, πάντοτε στα πλαίσια των δημοσιονομικών ορίων.

  • Υπήρξε νομικό πρόβλημα πρόσθεσε, λόγω της άποψης του Γενικού Εισαγγελέα, ότι ενόσω βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνηση της Ερευνητικής Επιτροπής, ενδεχόμενη παράλληλη έρευνα θα οδηγήσει στην αθώωση όσων ενέχονται στις υποθέσεις των πολιτογραφήσεων.

  • Ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατηγόρησε τον Γενικό Ελεγκτή ότι στόχευσε τις δύο μεγαλύτερες επενδύσεις που έγιναν στην Κύπρο και προειδοποίησε ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να αποχωρήσουν σοβαροί ξένοι επενδυτές.

18/12/20 09:08

Έντονη ανησυχία εκφράζει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ για την καταψήφιση του Προϋπολογισμού

Μιλώντας στο ΤΡΙΤΟ, ο κύριος Νεοφύτου προειδοποίησε ότι ενδεχόμενη υποβάθμιση της οικονομίας θα προκαλέσει κόστος δισεκατομμυρίων ευρώ. Τόνισε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά και ο ίδιος θα έχουν διαβουλεύσεις με αυτούς με τους οποίους υπάρχει η δυνατότητα συνεννόησης,...

rikNews ·

Έντονη ανησυχία εκφράζει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ για την καταψήφιση του Προϋπολογισμού

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook