27.09.2022

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο πρώην προπονητής της Ομάδας μας και νυν της Κάρντιφ Σίτι Μικ Μακάρθι μίλησε στον Αντώνη Κωνσυαντινίδη του Κερκίδα σχετικά με τον Τζο Γκάρνερ και την χθεσινή του επίδοση απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

  • Θέμα σε διαδικτυακά ΜΜΕ στην Αγγλία έγινε ο Τζο Γκάρνερ μετά το χατ-τρικ που πέτυχε με την Νέα Σαλαμίνα (έφθασε στα τέσσερα γκολ).

  • Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα Deepdaledigest, ο 32χρονος φορ παρόλο που έφυγε από την Πρέστον πριν από περίπου πέντε χρόνια παραμένει θρύλος για τους οπαδούς.

  • Ο Ιρλανδός προπονητής που έφερε τον 32χρονο φορ στην Κύπρο σημειώνει πως ο Γκάρνερ ήταν η πρώτη του επιλογή για την γραμμή κρούσης και μας προετοιμάζει πως θα ακολουθήσουν και άλλα γκολ.

16/02/21 00:25

Ενθουσιασμένος για τον Γκάρνερ ο Μακάρθι

Ο πρώην προπονητής της Ομάδας μας και νυν της Κάρντιφ Σίτι Μικ Μακάρθι μίλησε στον Αντώνη Κωνσυαντινίδη του Κερκίδα σχετικά με τον Τζο Γκάρνερ και την χθεσινή του επίδοση απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Ο Ιρλανδός προπονητής που έφερε τον 32χρονο φορ στην Κύπρο  σημειώνει πως...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Ενθουσιασμένος για τον Γκάρνερ ο Μακάρθι

Μόνο ΑΠΟΕΛ

«Ω, Τζο Γκάρνερ»

Θέμα σε διαδικτυακά ΜΜΕ στην Αγγλία έγινε ο Τζο Γκάρνερ μετά το χατ-τρικ που πέτυχε με την Νέα Σαλαμίνα (έφθασε στα τέσσερα γκολ). Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «Deepdaledigest», ο 32χρονος φορ «παρόλο που έφυγε από την Πρέστον πριν από περίπου πέντε χρόνια παραμένει θρύλος...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

«Ω, Τζο Γκάρνερ»

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook