19.09.2019

  • Όλες οι ποσότητες ναρκωτικών, εισάγονταν από το Βέλγιο μέσα σε σφραγισμένα χάρτινα κιβώτια και κατέληγαν στο Ταχυδρομείο Προδρόμου, προκειμένου να παραδίδοντο στα πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων αναγράφονταν επί των κιβωτίων.

  • Οι Κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι σε αριθμό κατηγοριών για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της εισαγωγής και παράνομης κατοχής ναρκωτικών τάξεως Α και Β με σκοπό την προμήθεια τους.

  • Τα πρόσωπα αυτά, με βάση την εκδοχή της Κατηγορούσας Αρχής, ήταν ανύπαρκτα, γεγονός που ήταν σε γνώση άλλου μέλους του κυκλώματος που εργαζόταν στο Ταχυδρομείο Προδρόμου.

  • Το Δικαστήριο έκρινε ότι η Κατηγορούσα Αρχή δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη, είτε για την όποια διαγραφή των δεδομένων του κινητού είτε για την καταστροφή του μετά την κατάθεση του στο Δικαστήριο.

23/02/19 02:03

Ένοχοι οι κατηγορούμενοι για υπόθεση εισαγωγής ναρκωτικών από το Βέλγιο

Οι Κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι σε αριθμό κατηγοριών για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της εισαγωγής και παράνομης κατοχής ναρκωτικών τάξεως Α και Β με σκοπό την προμήθεια τους. Όλες οι ποσότητες ναρκωτικών, εισάγονταν από το Βέλγιο μέσα...

rikNews ·

Ένοχοι οι κατηγορούμενοι για υπόθεση εισαγωγής ναρκωτικών από το Βέλγιο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook