05.07.2020

  • Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, οι συγκλίσεις αφορούν, ειδικότερα, στον καταρτισμό σχεδίου δράσης για υλοποίηση από κοινού δράσεων μετά από συμφωνία μεταξύ των δύο μερών.

  • Για σκοπούς υλοποίησής του, έχει οριστεί ομάδα εργασίας με εκπροσώπους των δύο χωρών, η οποία θα προχωρήσει, στην κατάρτιση σχεδίου δράσης και την Υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης για υλοποίηση της συνεργασίας.

  • Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης του Επικεφαλής Επιστήμονα στην πορτογαλική πρωτεύουσα, στην οποία παρέστη ως επικεφαλής της κυπριακής αποστολής στο Web Summit 2019.

  • Το Web Summit αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σημαντικά φόρουμ τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας στον κόσμο, το οποίο πραγματοποιείται σε ετήσια βάση με τη συμμετοχή χιλιάδων επιχειρήσεων, νεοφυών επιχειρήσεων και επενδυτών.

12/11/19 20:33

Ενίσχυση σχέσεων Κύπρου-Πορτογαλίας σε θέματα Επιστήμης

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, οι συγκλίσεις αφορούν, ειδικότερα, στον καταρτισμό σχεδίου δράσης για υλοποίηση από κοινού δράσεων μετά από συμφωνία μεταξύ των δύο μερών. Το σχέδιο δράσης συζητήθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Πρεσβεία της Κύπρου στη Λισαβόνα,...

rikNews ·

Ενίσχυση σχέσεων Κύπρου-Πορτογαλίας σε θέματα Επιστήμης

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook