26.10.2020

  • Κλείδωσε το ρόστερ της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Σωματείου μας ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της ΟΠΑΠ Basket League, που αρχίζει το προσεχές Σάββατο και βρίσκει το ΑΠΟΕΛ να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.

  • Ο Landen Lucas έχει παραστάσεις από Ιαπωνία, Βαλτική Λίγκα και Ιταλία (Serie A), ενώ τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν οι Atlanta Hawks, στο summer league του Las Vegas.

  • Πρόκειται για τον ύψους 2,08 Landen Lucas, ο οποίος προορίζεται για βασικός center και η παρουσία του αναμένεται να προσθέσει δύναμη και ποιότητα εντός της ρακέτας.

  • Πέραν των καλαθοσφαιριστών που ήδη βρίσκονται στην ομάδα μας, στο δυναμικό της προστίθενται τρεις υψηλού επιπέδου ξένοι (Αμερικανοί) καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι έρχονται για να προσδώσουν περαιτέρω ποιότητα και ακόμη μεγαλύτερη δυναμική́.

01/10/20 13:16

Ενίσχυση με τρεις υψηλού επιπέδου ξένους

Κλείδωσε το ρόστερ της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Σωματείου μας ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της ΟΠΑΠ Basket League, που αρχίζει το προσεχές Σάββατο και βρίσκει το ΑΠΟΕΛ να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στη Λεμεσό. Πέραν των καλαθοσφαιριστών...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Ενίσχυση με τρεις υψηλού επιπέδου ξένους

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook