13.07.2020

  • Το Υπουργικό Συμβούλιο έλαβε χθες, 13 Φεβρουαρίου 2018, μετά από πρόταση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ), Απόφαση για μετονομασία του μαθήματος Σχεδιασμός και Τεχνολογία σε Σχεδιασμός και Τεχνολογία – Ψηφιακές Τεχνολογίες.

  • Με την Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου εξυπηρετείται μια από τις βασικές προτεραιότητες του ΥΠΠ για ενσωμάτωση των Ψηφιακών Τεχνολογιών και στη Δημοτική Εκπαίδευση.

  • Η συγκεκριμένη μετονομασία προβάλλει ευκρινέστερα το περιεχόμενο του μαθήματος, όπως έχει διαμορφωθεί με το αναθεωρημένο Αναλυτικό Πρόγραμμα.

  • Οι δεξιότητες χρήσης ψηφιακών τεχνολογιών και άλλων εφαρμογών, καθώς και η ψηφιακή ικανότητα θα εξακολουθήσουν να διδάσκονται διαθετικά σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού.

14/02/19 17:22

Ενισχύεται η διδασκαλία δεξιοτήτων χρήσης Ψηφιακών Τεχνολογιών στις Ε’ και Στ’ τάξεις Δημοτικού

Το Υπουργικό Συμβούλιο έλαβε χθες, 13 Φεβρουαρίου 2018, μετά από πρόταση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ), Απόφαση για μετονομασία του μαθήματος «Σχεδιασμός και Τεχνολογία» σε «Σχεδιασμός και Τεχνολογία – Ψηφιακές Τεχνολογίες». Η συγκεκριμένη μετονομασία προβάλλει...

ΠαιδείαNews ·

Ενισχύεται η διδασκαλία δεξιοτήτων χρήσης Ψηφιακών Τεχνολογιών στις Ε’ και Στ’ τάξεις Δημοτικού

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook