29.09.2020

  • Ωστόσο, υπενθύμισε την ενθαρρυντική συνάντηση που έλαβε χώρα πρόσφατα, το Νοέμβριο του 2019, στο Βερολίνο, μεταξύ του ΓΓ, του κ. Αναστασιάδη και του κ. Ακιντζί.

  • Ήταν η πρώτη φορά που οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν από κοινού με τον ΓΓ, από το κλείσιμο της Διάσκεψης για την Κύπρο, τον Ιούλιο του 2017 κι από αυτή την άποψη ήταν σημαντικό, είπε.

  • Σε ερώτηση Τουρκάλας δημοσιογράφου για την συμμετοχή στη χρηματοδότηση της ΟΥΝΦΙΚΥΠ από την Κυπριακή Δημοκρατία και την Ελλάδα, η κ. Σπέχαρ διαβεβαίωσε πως δεν επηρεάζει την αμεροληψία.

  • Υπογράμμισε επίσης στα μέλη τις αναφορές της έκθεσης στις σφυγμομετρήσεις της κυπριακής κοινής γνώμης οι οποίες δείχνουν ότι και στις δύο κοινότητες υπάρχει υψηλή επιθυμία για συνολική διευθέτηση.

20/01/20 23:12

Ενημέρωση των μελών του Σ.Α. από την Ελίζαμπεθ Σπέχαρ

Η ενημέρωση διήρκεσε πάνω από μιάμιση ώρα κι όπως είπε η κ. Σπέχαρ, υπενθύμισε στα μέλη ότι η ειρηνευτική διαδικασία βρίσκεται σε παύση τα τελευταία δύο χρόνια, μετά τον τερματισμό της Διάσκεψης για την Κύπρο τον Ιούλιο του 2017, στον Κραν Μοντανά. Ωστόσο, υπενθύμισε την...

rikNews ·

Ενημέρωση των μελών του Σ.Α. από την Ελίζαμπεθ Σπέχαρ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook