15.12.2019

  • Ο Πάτρικ Σάναχαν εξέφρασε την ελπίδα να προκύψει πρόοδος στις συζητήσεις μεταξύ Ουάσιγκτον - Άγκυρας, εξέλιξη η οποία, πάντως, για τις Ηνωμένες Πολιτείες προϋποθέτει αλλαγή της τουρκικής στάσης.

  • Αναμένει όπως είπε, να ενημερωθεί από τον Τούρκο αξιωματούχο για την προγραμματιζόμενη απόκτηση του ρωσικού συστήματος αντιπυραυλικής και αντιαεροπορικής άμυνας S-400.

  • Μόλις την περασμένη Παρασκευή, ο Πάτρικ Σάναχαν με επίσημη επιστολή προς τον Ακάρ, διεμήνυσε ότι δεν θα επιτραπεί στην Τουρκία να παραλάβει τα αμερικανικά μαχητικά F-35, εάν τελικά προχωρήσει στην απόκτηση των S-400.

  • Από πλευράς του, το Κρεμλίνο έσπευσε να δηλώσει ότι η Μόσχα σκοπεύει να παραδώσει τους S-400 στην Άγκυρα, εντός Ιουλίου, όπως έχει προγραμματιστεί.

12/06/19 08:34

Ενημέρωση για τους S-400 από Άγκυρα αναμένουν οι ΗΠΑ

Αναμένει όπως είπε, να ενημερωθεί από τον Τούρκο αξιωματούχο για την προγραμματιζόμενη απόκτηση του ρωσικού συστήματος αντιπυραυλικής και αντιαεροπορικής άμυνας S-400. Ο Πάτρικ Σάναχαν εξέφρασε την ελπίδα να προκύψει πρόοδος στις συζητήσεις μεταξύ Ουάσιγκτον - Άγκυρας,...

rikNews ·

Ενημέρωση για τους S-400 από Άγκυρα αναμένουν οι ΗΠΑ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook