28.03.2020

  • Ο κύριος Χριστοδουλίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το Λίβυο ομόλογο του το Σάββατο, ενώ σήμερα αναμένεται να έχει νέα συνάντηση με τον επιτετραμμένο της κυβέρνησης της Λιβύης στην Κύπρο.

  • Μιλώντας τηλεφωνικώς στην εκπομπή Πρώτη Ενημέρωση, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι η κυβέρνηση της Τρίπολης ζήτησε να αποστείλει κλιμάκιο τεχνοκρατών και διπλωματών στην Κύπρο, για να εξηγήσουν τις λεπτομέρειες του μνημονίου.

  • Ο Υπουργός Εξωτερικών, δήλωσε ότι αυτή η ενέργεια της Τουρκίας αποδεικνύει ότι η πολιτική της δεν στρέφεται αποκλειστικά ενάντια στην Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά επηρεάζει τα συμφέροντα και τα δικαιώματα όλων των κρατών της περιοχής.

  • Τόνισε ότι η συμφωνία Τουρκίας - Λιβύης δεν έχει καμιά νομική βάση και πρόσθεσε ότι Λευκωσία, Αθήνα και Κάιρο προβαίνουν σε διαβήματα προς πολλές κατευθύνσεις.

02/12/19 11:54

Ενέργειες Λευκωσίας για τη συμφωνία Λιβύης - Τουρκίας

Ο κύριος Χριστοδουλίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το Λίβυο ομόλογο του το Σάββατο, ενώ σήμερα αναμένεται να έχει νέα συνάντηση με τον επιτετραμμένο της κυβέρνησης της Λιβύης στην Κύπρο. Μιλώντας τηλεφωνικώς στην εκπομπή "Πρώτη Ενημέρωση", ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε...

rikNews ·

Ενέργειες Λευκωσίας για τη συμφωνία Λιβύης - Τουρκίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook