08.04.2020

  • Στο πλαίσιο αυτό, κρίθηκε αναγκαίο όπως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναχωρήσει νωρίτερα για τις Βρυξέλλες, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, καθώς και αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • Ανέφερε ότι σε συνεννόηση και συντονισμό με την ελληνική κυβέρνηση, ο Πρόεδρος θα θέσει ξεκάθαρα ενώπιον του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τα ζητήματα που απασχολούν την Κύπρο και την Ελλάδα.

  • Για την αναμενόμενη άρση του εμπάργκο όπλων από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο κύριος Κούσιος χαιρέτισε την απόφαση, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για θετική εξέλιξη.

  • Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι πρέπει να αποφεύγεται ο δημόσιος διάλογος γι' αυτά τα θέματα, απευθύνοντας έκκληση να αφεθούν απερίσπαστοι στο έργο τους τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και ο υπουργός Εξωτερικών.

10/12/19 09:53

Ενέργειες Λευκωσίας ενόψει της Συνόδου Κορυφής

Στο πλαίσιο αυτό, κρίθηκε αναγκαίο όπως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναχωρήσει νωρίτερα για τις Βρυξέλλες, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, καθώς και αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μιλώντας το πρωί στο Τρίτο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος...

rikNews ·

Ενέργειες Λευκωσίας ενόψει της Συνόδου Κορυφής

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook