27.01.2020

  • Προηγούμενη ενημέρωση Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7ης Αυγούστου η 34χρονη Αγγλοκύπρια Natalie Christopher, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Δευτέρας στην Ικαρία όταν μετέβη για τρέξιμο.

  • Συνεχής είναι και η επικοινωνία του Αναπληρωτή Αρχηγού Αστυνομίας κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου με τον Αρχηγό και άλλους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

  • Η σορός εντοπίστηκε από τα πεζοπόρα τμήματα που συμμετείχαν στις έρευνες, σε δύσβατη χαράδρα που βρίσκεται κοντά στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που η 34χρονη της περιοχής Κεραμέ Ικαρίας.

  • Οι προσπάθειες που καταβάλλονται είναι εντατικές τόσο σε πολιτικό όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο, με την Κυπριακή Δημοκρατία να συνδράμει εκεί και όπου οι Ελληνικές Αρχές κρίνουν ότι μπορεί να συμβάλει.

14/08/19 15:50

Ενδείξεις ότι καταπλακώθηκε από βράχο η 34χρονη Natalie

Νεκρή εντοπίστηκε από επίγειες δυνάμεις ερευνών σε χαράδρα είκοσι μέτρων, σε δύσβατο ορεινό σημείο της περιοχής Κεραμέ Αγίου Κήρυκου Ικαρίας η σορός της 34χρονης Αγγλοκύπριας Natalie Christopher, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Δευτέρας στην Ικαρία όταν μετέβη για...

must ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook