18.08.2022

  • Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδαςGazzetta.gr, ο Άρης Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται για τον πρώην αριστερό οπισθοφύλακα της Ομάδας μας Νικόλα Ιωάννου.

  • Πληροφορίες του gazzetta.grαναφέρουν ότι ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Άρη βρίσκεται ο 25χρονος Κύπριος, Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ καθώς μεταγράφηκε στον αγγλικό σύλλογο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

  • Το ρεπορτάζ: “Ο Άρης έθεσε δύο προτεραιότητες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου κι έχει εστιάσει στην ενίσχυσή του στην κορυφή της επίθεσης και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

  • Ο Ιωάννου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ καθώς εντάχθηκε σε αυτά σε παιδική ηλικία κι έφτασε να αγωνιστεί έως και στην ομάδα U19 του αγγλικού συλλόγου.

27/12/20 20:19

Ενδιαφέρον από Άρη Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδαςGazzetta.gr, ο Άρης Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται για τον πρώην αριστερό οπισθοφύλακα της Ομάδας μας Νικόλα Ιωάννου. Το ρεπορτάζ: “Ο Άρης έθεσε δύο προτεραιότητες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου κι έχει εστιάσει...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Ενδιαφέρον από Άρη Θεσσαλονίκης

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook