26.01.2021

  • Από τη διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ολοκληρώθηκαν 12 εργαστηριακές διαγνώσεις, από ιδιωτική πρωτοβουλία, διεκπεραιώθηκαν 203 εργαστηριακές εξετάσεις και από τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων, ολοκληρώθηκαν 190 εργαστηριακές εξετάσεις.

  • Από τα δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος παραπομπών από Προσωπικούς Ιατρούς και ελέγχου ειδικών ομάδων μέσω των Ιατρείων Δημόσιας Υγείας, διεκπεραιώθηκαν 179 εργαστηριακές εξετάσεις.

  • Τέλος, από πρόγραμμα που διενεργεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως για τον έλεγχο του προσωπικού που εργάζεται στους χώρους των Δικαστηρίων, αποτέλεσμα ανακοινώθηκε για 118 δείγματα.

  • Εχουν δρομολογηθεί όλες οι ενέργειες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για το θετικός τον ιό άτομο και τις επαφές του.

07/07/20 07:57

Ένα κρούσμα ιού SARS-CoV-2 ανακοινώθηκε σήμερα

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι «το θετικό στον ιό άτομο έφτασε από τις ΗΠΑ μέσω Γερμανίας στις 4/7, υποβλήθηκε σε εργαστηριακό έλεγχο κατά την άφιξή του στην Κύπρο και βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό από την ημέρα άφιξής του». Προσθέτει ότι «με βάση και τα...

rikNews ·

Ένα κρούσμα ιού SARS-CoV-2 ανακοινώθηκε σήμερα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook