21.06.2019

  • Σύμφωνα με την εταιρεία που το παρουσίασε στην έκθεση, το αυτοκίνητο που ονομάστηκε Hyundai Elevate, είναι αποτέλεσμα ενός προγράμματος δημιουργίας οχημάτων που πάνε πέρα από τη χρήση των τροχών.

  • Το αυτοκίνητο παρήγε η εταιρεία Hyundai και μπορεί να κινηθεί σε δύσβατες περιοχές, να περάσει πάνω από τοίχους ύψους έως και 1,5 μέτρο ή να κάνει άλμα πάνω από κενό έως 1,5 μέτρου.

  • Το αυτοκίνητο αυτό, σύμφωνα με τους επιστήμονες που το δημιούργησαν για λογαριασμό κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας, μπορεί να είναι χρήσιμο σε περιστατικά φυσικών καταστροφών.

  • Το νέο όχημα σχολίασε και ο καθηγητής της Σχολής Επιχειρήσεων του Άστον, Ντέιβιντ Μπέιλι: Συχνά οι αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζουν νέες ιδέες, οι οποίες μπορούν ή δεν μπορούν να τεθούν σε μαζική παραγωγή.

13/01/19 01:02

Ένα αυτοκίνητο που περπατά … σε ειδικές περιπτώσεις

Το αυτοκίνητο αυτό, σύμφωνα με τους επιστήμονες που το δημιούργησαν για λογαριασμό κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας, μπορεί να είναι χρήσιμο σε περιστατικά φυσικών καταστροφών. Το αυτοκίνητο παρήγε η εταιρεία Hyundai και μπορεί να κινηθεί σε δύσβατες περιοχές, να περάσει...

rikNews ·

Ένα αυτοκίνητο που περπατά … σε ειδικές περιπτώσεις

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook