25.05.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Πρόσθεσε ότι υπάρχουν τρομερές δυνατότητες σε μία τέτοια συμφωνία, η οποία θα μπορούσε να αυξήσει τον όγκο του διμερούς εμπορίου κατά δύο ή τρεις φορές.

  • Εν τω μεταξύ, δεκάδες χιλιάδες είναι οι διαδηλωτές που έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο του Λονδίνου για να διαμαρτυρηθούν για την επίσημη επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ.

  • Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο πρόεδρος Τραμπ είπε ότι σε μία εμπορική διαπραγμάτευση τα πάντα πρέπει να τίθενται στο τραπέζι, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης αμερικανικών εταιρειών στο βρετανικό εθνικό σύστημα υγείας NHS.

  • Ερωτηθείσα για το Brexit η κα Μέι επανέλαβε ότι θεωρεί πως η έξοδος από την ΕΕ πρέπει να γίνει με μια συμφωνία.

04/06/19 19:26

Εμπορική συμφωνία, Κόρμπιν και Brexit στις δηλώσεις Τραμπ και Μέι

Πρόσθεσε ότι υπάρχουν «τρομερές» δυνατότητες σε μία τέτοια συμφωνία, η οποία θα μπορούσε να αυξήσει τον όγκο του διμερούς εμπορίου «κατά δύο ή τρεις φορές». Η κα Μέι είπε ότι η διμερής σχέση θα γίνει «ευρύτερη και βαθύτερη», προσθέτοντας ότι με τον «Ντόναλντ» μίλησαν ανοιχτά...

rikNews ·

Εμπορική συμφωνία, Κόρμπιν και Brexit στις δηλώσεις Τραμπ και Μέι

rikNews

Συνάντηση Τραμπ-Μέι υπό το τη σκιά μαζικών διαδηλώσεων

Το θέμα της διεθνούς συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, η διαφωνία ως προς τη συμμετοχή της κινεζικής εταιρείας Huawei στην ανάπτυξη του τηλεπικοινωνιακού δικτύου 5G στη Βρετανία, οι σχέσεις με τη Ρωσία, η κλιματική αλλαγή και η μελλοντική διμερής εμπορική σχέση...

rikNews ·

Συνάντηση Τραμπ-Μέι υπό το τη σκιά μαζικών διαδηλώσεων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook