08.08.2022

  • Παράλληλα, η Westnet θα υποστηρίξει τη νέα αυτή κατηγορία με μια πλήρη γκάμα από αξεσουάρ και περιφερειακάτωνφωτογραφικών μηχανών,όπως αποσπώμενους φακούς και θήκες μεταφοράς.

  • Τέλος, τη γκάμα των προϊόντων της Canon έρχεται να συμπληρώσει η σειρά οικιακώνκαι επαγγελματικών scanners με τα οποία οι πελάτες της Westnet μπορούν να ψηφιοποιήσουν, να αποθηκεύσουνκαινα μοιραστούν τα έντυπά τους.

  • Η διακριτική σχεδίαση των εκτυπωτών σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής που τους συνοδεύει, έχουν τοποθετήσει την Canon σε μια από τις πρώτες επιλογές των καταναλωτών στο συγκεκριμένο κλάδο.

  • Οι projectors της Canon αποτελούν μια ακόμη λύση για τους πελάτες της Westnet, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εικόνα και ευκολία χρήσης, τόσο για οικιακούς ψυχαγωγικούς σκοπούς όσο και για επαγγελματικές ανάγκες προβολής.

12/12/16 21:04

Εμπλουτισμός των προϊoντικών κατηγοριών της Westnet με τη διανομή των προϊόντων της Canon

Η Westnet (www.mywestnet.com), μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, εμπλουτίζει περαιτέρω τηνκατηγορία φωτογραφικών μηχανών και περιφερειακών συστημάτωνγραφείου με την έναρξη της συνεργασίαςτης με την Canon, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook