03.06.2020

  • Ακόμα οι δύο άλλες εταιρείες έχουν υπογράψει συμφωνίες με εταιρείες που έχουν δικές τους εγκαταστάσεις στο Βασιλικό, δηλαδή την Πετρολίνα και την VTTV.

  • Σημειώνεται ότι η Υπουργική Επιτροπή, που παρακολουθεί σε πολιτικό επίπεδο τις διαδικασίες μετακόμισης των εταιρειών υγραερίου από τη Λάρνακα στο Βασιλικό, συμμετέχουν οι Υπουργοί Ενέργειας, Δικαιοσύνης και Μεταφορών.

  • Αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει προκειμένου να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα για μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών μέχρι το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

  • Το Τμήμα υποστηρίζει ότι η Κοινοπραξία άλλαξε τους αρχικούς της σχεδιασμούς και έκανε μεγαλύτερες δεξαμενές και έτσι σε περίπτωση ατυχήματος, τοποθετεί τον κίνδυνο εντός των παραμέτρων της Οδηγίας Σεβέζο που επηρεάζει τις γειτονικές κοινότητες.

24/07/19 17:17

Εμπλοκή στη μετακίνηση πετρελαιοειδών από τη Λάρνακα

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σήμερα ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας κατά τη διάρκεια συνάντησης του με δημοσιογράφους της πόλης, «η συνάντηση της Υπουργικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα κατέδειξε ότι όσον αφορά τη μετακίνηση των πετρελαιοειδών από τη Λάρνακα...

rikNews ·

Εμπλοκή στη μετακίνηση πετρελαιοειδών από τη Λάρνακα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook