05.06.2020

  • Όπως ανέφερε, αναμένουν ως Επιτροπή τους τροποποιημένους κανονισμούς λειτουργίας του καταφυγίου, που όπως έχουν ενημερωθεί, βρίσκονται στη Νομική Υπηρεσία.

  • Σημείωσε, τέλος, ότι η Επιτροπή έχει ζητήσει από τις αρμόδιες Υπηρεσίες να προχωρήσουν άμεσα προς επίλυση αυτών των προβλημάτων και το θέμα αυτό θα το παρακολουθούν, για να το επαναφέρουν σύντομα στην Επιτροπή.

  • Είπε ότι γι' αυτό το ερώτημα δεν έχει λάβει απάντηση, προσθέτοντας ότι αναμένει επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές του κράτους τι μαρτυρίες συνέλεξαν, πόσους δίωξαν, ποιους οδήγησαν ενώπιον δικαστηρίου και πόσοι καταδικάστηκαν.

  • Διότι, είπε, όταν έχεις ζητήματα με τον υπόκοσμο αυτό που προέχει για να μιλήσει ένα θύμα για να μπορέσει να επανέλθει είναι πάνω από όλα η ασφάλεια και η ψυχολογική του στήριξη.

14/10/19 20:09

Ελλείψεις στο καταφύγιο θυμάτων εμπορίας προσώπων

Όπως αναφέρθηκε στη συνεδρία, αν και υπήρξαν βελτιώσεις σε σχέση με τη λειτουργία του καταφυγίου, διαπιστώνονται ακόμα κενά και ελλείψεις αναφορικά με τη ψυχολογική στήριξη, τον χρόνο διαμονής των θυμάτων στο καταφύγιο, τη στελέχωση και τις δραστηριότητες για κατάρτιση των...

rikNews ·

Ελλείψεις στο καταφύγιο θυμάτων εμπορίας προσώπων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook