18.08.2019

  • Ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών τόνισε ότι η Άγκυρα οφείλει να εργαστεί για την αποκλιμάκωση της έντασης και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης, αφιστάμενη από συνεχείς αδιέξοδες προκλήσεις.Η

  • Σε δηλώσεις του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι πρέπει να δοθεί τέλος στις παραβιάσεις που είναι αντίθετες με τις συνθήκες, τη φιλία και τις σχέσεις καλής γειτονίας.

  • Ο Χουλούσι Ακάρ είπε ακόμη ότι εργάζονται για να επιλυθούν με ειρηνικό τρόπο και με διάλογο τα προβλήματα στο Αιγαίο, την Μεσόγειο και την Κύπρο.

  • Για τους S400, ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας ανέφερε ότι η αγορά του αντιπυραυλικού συστήματος αποτελεί μέτρο για την υπεράσπιση της Τουρκίας απέναντι στην αεροπυραυλική απειλή.

20/04/19 17:34

Ελληνικό ΥΠΕΞ σε Ακάρ: Η Τουρκία να μάθει να σέβεται το διεθνές δίκαιο

Ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών τόνισε ότι η Άγκυρα οφείλει να εργαστεί για την αποκλιμάκωση της έντασης και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης, αφιστάμενη από συνεχείς αδιέξοδες προκλήσεις. Η Αθήνα καθιστά σαφές ότι η έγερση ανάλογων ζητημάτων από την Τουρκική...

rikNews ·

Ελληνικό ΥΠΕΞ σε Ακάρ: Η Τουρκία να μάθει να σέβεται το διεθνές δίκαιο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook