12.08.2020

  • Τέλος, το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, σημειώνει ότι η αποχώρηση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Δημήτρη Οικονόμου, από την εκδήλωση ήταν φυσική συνέπεια και έμπρακτη καταδίκη των δηλώσεων αυτών.

  • “Είναι λυπηρό που ο Τούρκος Πρόεδρος επέλεξε να μετατρέψει ένα έργο ειρηνικής συνεργασίας σε παράσταση πολεμικής ρητορικής και περιφρόνησης της διεθνούς νομιμότητας”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

  • Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι η Άγκυρα καταδεικνύει την απόλυτη περιφρόνηση προς τις αρχές καλής γειτονίας, ακρογωνιαίο λίθο της ειρηνικής συνύπαρξης των κρατών και θεμελιώδη προϋπόθεση της ευρωπαϊκής προοπτικής της.

  • “Ο κατεξοχήν παραβάτης του διεθνούς δικαίου στην περιοχή επιμένει να μην αντιλαμβάνεται ότι η παρανομία δεν παράγει δίκαιο.

01/12/19 10:38

Ελληνικό ΥΠΕΞ:Η Άγκυρα κατεξοχήν παραβάτης του διεθνούς δικαίου

“Ο κατεξοχήν παραβάτης του διεθνούς δικαίου στην περιοχή επιμένει να μην αντιλαμβάνεται ότι η παρανομία δεν παράγει δίκαιο. Η συνεχιζόμενη παραβατικότητα της Τουρκίας, άλλοτε με τη μορφή απειλών άλλοτε με έμπρακτες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου, δυστυχώς δεν επιβεβαιώνει...

rikNews ·

Ελληνικό ΥΠΕΞ:Η Άγκυρα κατεξοχήν παραβάτης του διεθνούς δικαίου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook