28.02.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Έτσι, στη συζήτηση στη Βουλή βρίσκονται στο επίκεντρο όχι μόνο το μπόνους και η μεταχείριση των συνασπισμών των κομμάτων, αλλά και το ορατό ενδεχόμενο διενέργειας διπλών εκλογών.

  • Θα γίνουν, ναι, με απλή αναλογική, και αν δεν συμφωνήσουμε, τότε θα κρίνουμε τι θα γίνει παραπέρα, ανέφερε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης και Εκλογών, Θοδωρής Λιβάνιος.

  • Η κυβέρνηση δηλώνει ότι με τον εκλογικό νόμο που ψηφίζεται σήμερα επιδιώκει να κυβερνηθεί ο τόπος την επομένη των εκλογών, ξεκαθαρίζει εγκαίρως τους όρους του εκλογικού ανταγωνισμού και αποτρέπει καιροσκοπικούς συνασπισμούς.

  • Θα κληθεί, λοιπόν, εκείνη τη στιγμή ο κ. Τσίπρας να απαντήσει σε ένα απλό ερώτημα.

24/01/20 20:18

Ελλάδα: Ψηφίστηκε με 163 «Ναι» ο εκλογικός νόμος - Στις μεθεπόμενες εκλογές η εφαρμογή

Κατηγορηματικά «ΟΧΙ» είπαν 121 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25, παραπέμποντας έτσι την εφαρμογή του στις μεθεπόμενες εκλογές, καθώς δεν ικανοποιήθηκε η απαίτηση του Συντάγματος για αυξημένη πλειοψηφία 200 ψήφων, ώστε να ισχύσει άμεσα.   Η διήμερη συζήτηση στη Βουλή...

rikNews ·

Ελλάδα: Ψηφίστηκε με 163 «Ναι» ο εκλογικός νόμος - Στις μεθεπόμενες εκλογές η εφαρμογή

rikNews

Ελλάδα:Ψηφίζεται απόψε η επαναφορά της ενισχυμένης αναλογικής

Έτσι, στη συζήτηση στη Βουλή βρίσκονται στο επίκεντρο όχι μόνο το μπόνους και η μεταχείριση των συνασπισμών των κομμάτων, αλλά και το ορατό ενδεχόμενο διενέργειας διπλών εκλογών. Η κυβέρνηση δηλώνει ότι με τον εκλογικό νόμο που ψηφίζεται σήμερα επιδιώκει να κυβερνηθεί...

rikNews ·

Ελλάδα:Ψηφίζεται απόψε η επαναφορά της ενισχυμένης αναλογικής

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook