15.10.2019

  • Αναποδογυρίζουμε το ζυμάρι μας πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια λεία ζύμη.

  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Απλώνουμε από λίγη γέμιση σε όλη την επιφάνεια κάθε φύλλου -εκτός από τις άκρες- και τυλίγουμε σε ρολό.

  • Τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε τις ελιές, το δυόσμο και το ξύσμα πορτοκαλιού.

20/09/19 09:23

Ελιόπιτες

Αρχίζουμε απ’ την ζύμη μας. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε τα υγρά και ζυμώνουμε. Αναποδογυρίζουμε το ζυμάρι μας πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια λεία ζύμη. Τη σκεπάζουμε με μεμβράνη και τη βάζουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook