18.08.2019

  • Στη συνέχεια προσθέτουμε και τον ζωµό της κοµπόστας DEL MONTEΑΝΑΝΑ,καθώς επίσης και τον ανανά DEL MONTEΑΝΑΝΑκοµµένο σε µικρά κοµµατάκια.

  • Σε µπρίκι βάζουμε το νερό µε τη ζάχαρη και ζεσταίνουμε µέχρι να διαλυθεί εντελώς, λίγο πριν τον βρασµό.

  • Μόλις το µείγµα µε το ζελέ και τον ανανά χλιαίνει αρκετά και είναι προς το κρύο, ενσωματώνουμε και το γιαούρτι κι ανακατεύουμε έντονα.

  • Σε µικρότερο µπολ χτυπούμε λίγο τα γιαούρτια έως ότου γίνουν σαν κρέµα και δεν έχουν γροµπαλάκια.

16/07/19 16:33

Ελαφρύ γιαουρτογλυκό με Ανανά DEL MONTE

Σε µπρίκι βάζουμε το νερό µε τη ζάχαρη και ζεσταίνουμε µέχρι να διαλυθεί εντελώς, λίγο πριν τον βρασµό. Σε µπολ ρίχνουμε το περιεχόµενο των φακέλων του ζελέ και το ζεστό νερό µε τη ζάχαρη κι ανακατεύουμε να διαλυθεί καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τον ζωµό της κοµπόστας...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook