10.08.2022

  • Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρθηκε επίσης στις επιδρομές αυτές, κάνοντας λόγο για πλήγματα εναντίον στρατιωτικών θέσεων των δυνάμεων του καθεστώτος και φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών οργανώσεων στις γειτονικές επαρχίες Ντεράα και Κουνέιτρα, κοντά στο Γκολάν.

  • Από τον εναέριο χώρο του κατεχόμενου (υψιπέδου του) Γκολάν, ελικόπτερα του ισραηλινού εχθρού επιτέθηκαν με πολλούς πυραύλους εναντίον θέσεων στην νότια περιφέρεια, μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

  • Μετά τις επιδρομές, ο Ισραηλινός Υπουργός Άμυνας Ναφτάλι Μπένετ δήλωσε ότι η εκστρατεία εναντίον του Ιράν στο έδαφος της Συρίας θα κλιμακωθεί.

  • Τη Δευτέρα λίγο πριν από το ξημέρωμα αεροπορικές επιδρομές που η Συρία απέδωσε στις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ στοχοθέτησαν θέσεις στα περίχωρα της Δαμασκού.

01/05/20 11:05

Εκτόξευση πυραύλων από 'ισραηλινά' ελικόπτερα στον νότο

Μετά το ξέσπασμα το 2011 του πολέμου στη Συρία, το Ισραήλ έχει εξαπολύσει εκατοντάδες επιδρομές από αέρος εναντίον δυνάμεων του συριακού καθεστώτος και συμμάχων του, ιδίως του Ιράν και του ένοπλου βραχίονα της σιιτικής παράταξης Χεζμπολάχ του Λιβάνου, ορκισμένων εχθρών του...

rikNews ·

Εκτόξευση πυραύλων από 'ισραηλινά' ελικόπτερα στον νότο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook