23.01.2021

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Αγανακτισμένος είναι ο Εμίλιο Ενσούε που δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, για τα δύο σημαντικά παιχνίδια της Εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά του Άφρικα Καπ.

  • Την Ισημερινής Γουινέας και Λιβύη θα αντιμετώπιζε ο Εμίλιο στις 11 και 15 Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Africa Cup of Nations ωστόσο δεν θα δώσει το παρόν του και είναι πολύ απογοητευμένος.

  • Στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει το παράπονο του γιατί παρά την προσπάθεια του να πάρει άδεια και να ταξιδέψει ωστόσο οι Αρχές δεν του επέτρεψαν να αποχωρήσει από το νησί.

  • Έχω προσπαθήσει με όλους τπυς νομιμους τρόπους για να μου δοθεί η άδεια να φύγω από την Κυπρο, χωρίς αποτέλεσμα.

09/11/20 16:37

Εκτός λόγο Covid

Πώς και πώς περίμενε κλήση από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ο Εμίλιο Ενσούε και τώρα που την πήρε δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγο πανδημίας. Την Ισημερινής Γουινέας και Λιβύη θα αντιμετώπιζε ο Εμίλιο στις 11 και 15 Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Africa...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Εκτός λόγο Covid

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Αγανακτησμένος ο Ενσούε

Αγανακτισμένος είναι ο Εμίλιο Ενσούε που δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού,  για τα δύο σημαντικά παιχνίδια της Εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά του Άφρικα Καπ. Ο αμυντικός από τον Ισημερινό Γουινέας ενημερώθηκε ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Αγανακτησμένος ο Ενσούε

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook