27.09.2020

  • Μετά τη χθεσινή αντεπίθεση της τουρκικής κυβέρνησης σε τρεις τράπεζες του Λονδίνου τις οποίες κατηγορεί για κερδοσκοπική επίθεση εναντίον της τουρκικής λίρας, σήμερα το δολάριο υποχώρησε ελαφρώς φτάνοντας στο 7,20 τουρκικές λίρες.

  • Ενώ η τουρκική κυβέρνηση αποδίδει την νομισματική κρίση σε ενορχηστρωμένη επίθεση των ξένων τραπεζών με έδρα το Λονδίνο, η τουρκική αντιπολίτευση εκτιμά ότι το πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ.

  • “Γιατί νομίζετε ότι αυξάνεται η τιμή του δολαρίου; Είναι οικονομική επίθεση ξένων δυνάμεων πάλι αυτό; Σήμερα υπάρχει μια πραγματικότητα: το 53% των καταθέσεων του τουρκικού λαού στις τράπεζες είναι σε δολάρια.

  • Γνωρίζουν ότι η κεντρική τράπεζα δεν είναι ανεξάρτητη”, δηλώνει ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στο Καράρ TV.

09/05/20 05:34

Εκτός ελέγχου η οικονομία στην Τουρκία, σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση

Μετά τη χθεσινή αντεπίθεση της τουρκικής κυβέρνησης σε τρεις τράπεζες του Λονδίνου τις οποίες κατηγορεί για κερδοσκοπική επίθεση εναντίον της τουρκικής λίρας, σήμερα το δολάριο υποχώρησε ελαφρώς φτάνοντας στο 7,20 τουρκικές λίρες. Ενώ η τουρκική κυβέρνηση αποδίδει την...

rikNews ·

Εκτός ελέγχου η οικονομία στην Τουρκία, σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook