25.02.2020

  • Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι η έκθεση υπό τον τίτλο Από την κατάχωση των μνημείων στην ανάδυση της μνήμης, την οποία παραχώρησε το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών, φιλοξενείται στο Δημοτικό Μουσείο Θάλασσα.

  • Τα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Φίλων του Πάρκου Γλυπτικής Αρωμα Αγίας Νάπας, τέλεσε χθες βράδυ ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης.

  • O Δήμαρχος αναφέρθηκε και στην υλοποίηση σημαντικών έργων που θα γίνουν στην Αγία Νάπα μεταξύ των οποίων η κατασκευή του Υπαίθριου Αμφιθεάτρου, το Υποβρύχιο Πάρκο και η επέκταση του Δημοτικού Μουσείου.

  • Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι ο πολιτισμός αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες που στηρίζει την κοινωνία μας και ως τέτοιο θα πρέπει να τον στηρίζουμε.

23/10/19 20:36

Έκθεση αρχείων Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών στην Αγία Νάπα

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι η έκθεση υπό τον τίτλο «Από την κατάχωση των μνημείων στην ανάδυση της μνήμης», την οποία παραχώρησε το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών, φιλοξενείται στο Δημοτικό Μουσείο Θάλασσα. Τα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκε...

rikNews ·

Έκθεση αρχείων Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών στην Αγία Νάπα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook