30.09.2020

  • Σημείωσε πως καθημερινά προωθούνται για πληρωμή περισσότερες από 4000 αιτήσεις εκταρικών επιδοτήσεων που σημαίνει ότι πριν τα Χριστούγεννα ή και νωρίτερα, εκτός απροόπτου, όλοι οι γεωργοί θα λάβουν τις εκταρικές τους επιδοτήσεις.

  • Συνάμα, τα προκαταρκτικά στοιχεία της επεξεργασίας των αιτήσεων που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεικνύουν και σε μείωση, του ποσοστού σφάλματος των μέτρων αυτών σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, σημείωσε ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών.

  • Και στο τομέα αυτό έχει γίνει πρόοδος και ήδη οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες διενεργούν σειρά ενημερωτικών συγκεντρώσεων για ενημέρωση και εκπαίδευση των αιγοπροβατοτρόφων.

  • Όπως είπε, αυτό σημαίνει ότι η βελτιωτική πορεία των μέτρων αυτών συνεχίζεται και ότι οι φετινές ποινές θα είναι μικρότερες από εκείνες της προηγούμενης χρονιάς κάτι που αφήνει ικανοποιημένο τον Οργανισμό.

05/12/19 15:48

Εκταρικές επιδοτήσεις 45 εκ. ευρώ σε αγρότες

Σύμφωνα με τον κ. Ευθυμίου, "τα ποσά που θα καταβληθούν ανέρχονται περίπου στα €45 εκατομμύρια σε περίπου 33 χιλιάδες αγροτικές οικογένειες. Επιπρόσθετα θα παραχωρηθούν άλλα €6 εκατομμύρια σε περίπου 27 χιλιάδες αγρότες που κατοικούν σε περιοχές που αντιμετωπίζουν φυσικά...

rikNews ·

Εκταρικές επιδοτήσεις 45 εκ. ευρώ σε αγρότες

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook