11.07.2020

  • Ως κύριες αιτίες των θανάτων σε τροχαία στο νησί της Κρήτης, επισημαίνονται η χρήση αλκοόλ, η μη χρήση ζώνης-κράνους, η υπερβολική ταχύτητα, η παραβίαση Κανόνων Οδικής Κυκλοφορίας.

  • Συνάντηση με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου για το πρόβλημα της σοβαρής αύξησης των τροχαίων ατυχημάτων στην Κρήτη.

  • — Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 20 Αυγούστου 2019 Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, φέρεται να αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις διαδικασίες έτσι ώστε το έργο του Βόρειου Οδικού 'Αξονα Κρήτης, να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν.

  • Έκτακτο σχέδιο Το Έκτακτο Σχέδιο προβλέπει: -Μεγαλύτερη παρουσία της Αστυνομίας, ειδικά τα Σαββατοκύριακα (Δευτέρες και Σαββατοκύριακα σημειώνονται τα περισσότερα τροχαία).

21/08/19 11:06

Έκτακτο σχέδιο για τα τροχαία στην Κρήτη

Ως κύριες αιτίες των θανάτων σε τροχαία στο νησί της Κρήτης, επισημαίνονται η χρήση αλκοόλ, η μη χρήση ζώνης-κράνους, η υπερβολική ταχύτητα, η παραβίαση Κανόνων Οδικής Κυκλοφορίας. Συνάντηση με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου για το πρόβλημα της σοβαρής...

rikNews ·

Έκτακτο σχέδιο για τα τροχαία στην Κρήτη

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook