05.06.2020

  • Στη βάση της απόφασης του Διοικητικού Δικαστηρίου, οι συντεχνίες της Αρχής Ηλεκτρισμού ζητούν αποκατάσταση των μισθών τους αμέσως, και πριν από την εκδίκαση των εφέσεων τις οποίες κατέθεσε η Κυβέρνηση.

  • Αξιώνουν, ακόμη, να διατηρηθούν τα υφιστάμενα ταμεία υγείας και να συνεχιστεί η συνεισφορά της εργοδοτικής πλευράς, μέχρι να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με το Γενικό Σχέδιο Υγείας.

  • Ο κύριος Σάββα επιβεβαίωσε, παράλληλα, ότι από τον περασμένο μήνα, η Αρχή Ηλεκτρισμού, σταμάτησε να καταβάλει στο κράτος το ποσό που προκύπτει από τις αποκοπές στις απολαβές των εργαζομένων, κατακρατώντας τα χρήματα σε ειδικό ταμείο.

  • Ως εκ τούτου, πρόσθεσε, μετά τις αποφάσεις του Μαρτίου, οι εργαζόμενοι επιθυμούν η Αρχή να πράξει το ίδιο και για τους εν ενεργεία εργαζομένους.

22/05/19 10:01

Έκτακτη σύσκεψη για ΑΗΚ συγκάλεσε ο ΠτΔ

Στη βάση της απόφασης του Διοικητικού Δικαστηρίου, οι συντεχνίες της Αρχής Ηλεκτρισμού ζητούν αποκατάσταση των μισθών τους αμέσως, και πριν από την εκδίκαση των εφέσεων τις οποίες κατέθεσε η Κυβέρνηση. Αξιώνουν, ακόμη, να διατηρηθούν τα υφιστάμενα ταμεία υγείας και να συνεχιστεί...

rikNews ·

Έκτακτη σύσκεψη για ΑΗΚ συγκάλεσε ο ΠτΔ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook