07.03.2021

  • Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα προκύψουν οριστικές εξελίξεις για την επόμενη μέρα στα διοικητικά με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να δέχεται έντονη αμφισβήτηση από όλους και να τίθεται ενώπιον των μετόχων.

  • Η σχετική ανακοίνωση: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ σε σημερινή του συνεδρία αποφάσισε όπως συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση, για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στις 23/03/2021.

  • Η τραγική αγωνιστική κατάσταση που διανύει η Ομάδα μας έχει οδηγήσει τη διοίκηση να επισπεύσει τις διαδικασίες για την Εκλογική Συνέλευση που θα οριζόταν μετά το τέλος της σεζόν.

  • Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, θα περιληφθούν σε σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα που θα αποτελέσει πρόσκληση προς τους μετόχους όπως προνοείται από το καταστατικό της εταιρείας.

08/02/21 18:05

Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση και ανάδειξη νέου Δ. Σ. στις 23/3

Μετά από σημερινή συνεδρία το διοικητικό συμβούλιο της Ομάδας μας αποφάσισε όπως συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση, για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στις 23/03/2021. Η τραγική αγωνιστική κατάσταση που διανύει η Ομάδα μας έχει οδηγήσει τη διοίκηση  να επισπεύσει...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση και ανάδειξη νέου Δ. Σ. στις 23/3

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook