26.05.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Στο πλαίσιο της εκστρατείας την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018, θα προσφέρεται δωρεάν εξέταση του κοινού μέσω των κινητών οδοντιατρικών μονάδων, έξω από τα Νοσοκομεία Λευκωσίας, Λεμεσού, Παλαιό Νοσοκομείο Λάρνακας και Πάφου.

  • Πρόσφατα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) αναφέρουν ότι κατά το 2012 στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφηκαν 73,014 νέα περιστατικά καρκίνου στόματος, χειλέων και στοματοφάρυγγα αλλά και παράλληλα 28,213 θάνατοι.

  • Στην Κύπρο, κατά τη χρονική περίοδο 2000-2015, σημειώθηκαν 527 νέα περιστατικά που αφορούσαν καρκίνο στο χείλος, τη γλώσσα, το στόμα, τους σιαλογόνους αδένες τις αμυγδαλές και το στοματοφάρυγγα.

  • Κύριος προδιαθεσικός παράγοντας για την εμφάνισή του είναι το κάπνισμα.

06/12/18 21:19

Εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης κατά καρκίνου του στόματος

Στο πλαίσιο της εκστρατείας την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018, θα προσφέρεται δωρεάν εξέταση του κοινού μέσω των κινητών οδοντιατρικών μονάδων, έξω από τα Νοσοκομεία Λευκωσίας, Λεμεσού, Παλαιό Νοσοκομείο Λάρνακας και Πάφου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκστρατείας, σε όλες τις...

rikNews ·

Εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης κατά καρκίνου του στόματος

rikNews

Εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης κατά καρκίνου του στόματος διεξάγουν οι Οδοντιατρικές Υπηρεσίες

Εβδομάδα ενημέρωσης και πρόληψης 3/12/18 – 9/12/2018 Επενδύοντας στην πρόληψη και αποσκοπώντας σε ενημέρωση του κοινού για την ασθένεια, οι Οδοντιατρικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με την Κλινική Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου...

υγείαnews ·

Εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης κατά καρκίνου του στόματος διεξάγουν οι Οδοντιατρικές Υπηρεσίες

υγείαnews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook