17.10.2019

  • Πρόσθεσε δε ότι τα αποτελέσματα της συνάντησης των ηγετών των δύο κοινοτήτων στις 9 Αυγούστου και η διάθεση που επιδεικνύει ο Τουρκοκύπριος ηγέτης για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, αποτελούν ένα καλό σημάδι.

  • Στην πορεία, είπε, αφού γίνει προετοιμασία, αναμένεται και από την Τουρκία να δείξει έμπρακτα ότι είναι διατεθειμένη να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για διαπραγματεύσεις.

  • Ο πρόεδρος Αναστασιάδης, είπε ο κύριος Προδρόμου, είναι επικεντρωμένος, αυτό το διάστημα, στον στόχο της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων, οι οποίες θα πρέπει να διεξαχθούν στο κατάλληλο κλίμα.

  • Ωστόσο σημείωσε ότι από την τελευταία συνάντηση Αναστασιάδη - Ακκιντζί, διαφάνηκε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει και να επαναρχίσουν οι συνομιλίες.

16/08/19 23:49

Εκπρόσωπος: Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις με την Τ. Χ. Λουτ

Πρόσθεσε δε ότι τα αποτελέσματα της συνάντησης των ηγετών των δύο κοινοτήτων στις 9 Αυγούστου και η διάθεση που επιδεικνύει ο Τουρκοκύπριος ηγέτης για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, αποτελούν ένα καλό σημάδι. Στην πορεία, είπε, αφού γίνει προετοιμασία, αναμένεται...

rikNews ·

Εκπρόσωπος: Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις με την Τ. Χ. Λουτ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook