05.07.2020

  • Κληθείς να σχολιάσει αναφορές του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών για το Κυπριακό, ο Εκπρόσωπος είπε ότι η τουρκική Κυβέρνηση κατά καιρούς κάνει διάφορες τοποθετήσεις.

  • Ερωτηθείς πότε θα έρθει στην Κύπρο η κα Λουτ, ο Εκπρόσωπος είπε ότι ξέρουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για να έρθει επιτόπου, υποθέτει κανείς πριν από τη συνάντηση με τον ΓΓ.

  • Πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τα ΗΕ και αυτό που προβλέπεται είναι η πρωτοβουλία του ΓΓ για να διοργανωθεί προσεχώς μια συνάντηση του ΓΓ με τις δύο πλευρές.

  • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από καιρό έχει τοποθετηθεί θετικά και έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει και κάποια συνεννόηση και με τις εγγυήτριες δυνάμεις, προκειμένου να έχουμε επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

25/10/19 13:24

Εκπρόσωπος: Επικεντρωμένος στη συνεργασία με ΓΓ ΟΗΕ ο ΠτΔ

Δήλωσε ότι παράλληλα η Κυβέρνηση παρακολουθεί και λαμβάνει υπόψη και το τι προσπαθεί να κάνει, να πει ή να υπονοήσει η τουρκική κυβέρνηση. Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο Προεδρικό Μέγαρο, για το κατά πόσο υπάρχει οτιδήποτε νεότερο με το θέμα της πραγματοποίησης...

rikNews ·

Εκπρόσωπος: Επικεντρωμένος στη συνεργασία με ΓΓ ΟΗΕ ο ΠτΔ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook