14.08.2020

  • Με ομιλητές από την KPMG, το Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και από ιδιωτικές εταιρίες.

  • Το εκπαιδευτικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, μεταξύ των ωρών 8.30-15.30,στο Αίθουσα Διαλέξεων LRC 017, στο Κέντρο Πληροφόρησης – Βιβλιοθήκη Στέλιος Ιωάννου , στην Πανεπιστημιούπολη (Λεωφ.

  • Το Εργαστήριο θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων και ανάλυση τεχνο-οικονομικών στοιχείων βιωσιμότητας για έργα που αφορούν την Γαλάζια Ενέργεια.

  • Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) έχει αναλάβει την υλοποίηση τεσσάρων εργαστηρίων/διαλόγων/εκδηλώσεων για την προώθηση της Γαλάζιας Ενέργειας όπως και την υλοποίηση της εκπαιδευτικής ημερίδας.

11/04/19 14:03

Εκπαιδευτικό εργαστήριο για τις επιχειρήσεις στον τομέα της γαλάζιας ενέργειας στο Πανεπιστήμιο Κύ

Το Ωκεανογραφικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου και η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) διοργανώνουν εκπαιδευτικό εργαστήριο για επιχειρήσεις στον τομέα της Γαλάζιας Ενέργειας. Το Εργαστήριο θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων και ανάλυση τεχνο-οικονομικών...

ΠαιδείαNews ·

Εκπαιδευτικό εργαστήριο για τις επιχειρήσεις στον τομέα της γαλάζιας ενέργειας στο Πανεπιστήμιο Κύ

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook